Daftar Backlink Domain gov dan edu Auto Approved

Daftar Backlink Domain gov dan edu Auto Approved

Backlink domain .gov merupakan backlink kualitas tinggi. Cara memperoleh backlink dari domain .gov dan edu tidak terbilang susah. Disini saya akan sediakan daftar backlink domain .gov dan edu untuk para sobat blogger yang sedang mencari backlink berkualitas untuk blognya.

List backlink domain .gov dan .edu dibawah ini sudah saya uji satu persatu dan masih work 100 %. Backlink domain gov dan edu ini juga sudah tertancap di google webmaster dan alexa. Langsung saja berikut ini adalah Daftar Backlink Domain gov dan edu Auto Approved.

Baca juga daftar blog dofollow dengan fitur comment luv

Backlink Domain gov dan edu

Cara menggunakan daftar backlink domain .gov dan edu

  1. Klik atau Salinlah satu persatu  URL di atas ke notepad
  2. Ganti semua url www.semutijo.com dengan url blog sobat
  3. setelah semua url tersalin di notepad, silahkan copy salah satu url ke addres bar browser sobat dan tekan enter, tunggu hingga loading selesai. sekarang anda sudah punya backlink domain .gov
  4. lakukan cara yang sama pada langkah ke 3 dengan memasukkan url berikutnya sampai kamu rasa cukup.
  5. Terakhir, gunakan url yang kamu salin di notepad tadi untuk berkomentar di forum, blog ,dll.
  6. Misalkan anda mau berkomentar di blog blogger, gunakan fitur nama/url , nama isikan dengan keyword anda dan url isikan dengan url backlink domain .gov sobat.
  7. Ping backlink yang telah dibuat
Mungkin pada langkah terakkhir anda merasa bingung. Intinya adalah carilah backlink untuk backlink domain.gov dan .edu sobat. Semakin banyak yang mengklik backlink tersebut, maka semakin kuat posisi backlink domain .gov dan semakin kuat juga blog sobat.

106 Comments

    1. Itu udah saya filter kok gan,,, saya coba terakhir work semua,,, kalopun ada yang not found mungkin cma 1-2 aja… coba yang lainnya dulu gan kalo gak work,, makasih kunjungannya

  1. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger,
    and I was wondering your situation; many of us have developed some nice procedures and we are looking to swap strategies with others, please shoot me an e-mail if interested.

  2. We absolutelpy love your blog and find most of
    yoour post’s to be exactly what I’m looking for.
    Do you offer guest wrters to write content to suit your needs?
    I wouldn’t mind publishing a post or elaborating onn some
    of the subjects you write regarding here. Again, awesome site!

  3. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
    It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet
    will be a lot more useful than ever before.

  4. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog
    posts. In any case I will be subscribing to your feed
    and I hope you write again very soon!

  5. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but,
    I’d like to send you an email. I’ve got some recommendations for your blog
    you might be interested in hearing. Either way, great site and I
    look forward to seeing it improve over time.

  6. After looking into a number of the blog posts on your web page, I really like your technique of blogging.
    I saved as a favorite it to my bookmark website
    list and will be checking back in the near future. Please check out
    my web site as well and let me know what you think.

  7. I think that everything posted was actually very logical.
    But, consider this, suppose you added a little content?
    I am not suggesting your content is not good, but what if you added a headline that grabbed a person’s attention? I mean Daftar Backlink Domain gov dan edu Auto Approved – https://www.semutijo.com is a little vanilla.
    You might peek at Yahoo’s home page and note how they create article titles to grab people to click.
    You might try adding a video or a pic or two to grab readers interested about everything’ve got to say.
    Just my opinion, it would bring your posts a little bit more interesting.

  8. Have youu ever considere about including a little bit more
    than just your articles? I mean, what yoou say is
    important and all. Nevertheless imagine if you added some great images oor video clips to give yopur posts more,
    “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this site could definitely
    be onee of the most beneficial in its field.
    Awesome blog!

  9. terimakasih atas artikelnya yaa gan, artikel ini sangat membantu saya dalam mengembangkan website saya,,,,mohon ijin share yaa gan, buat di kunjungi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *